Jag kan inte logga in

Det beror troligtvis på att sidan måste uppdateras, då vi nu har en ny inloggningssida!

Kommer du inte in på ditt EL-VIS konto som du brukar göra? Det beror troligtvis på att du inte har tryckt Uppdatera i bannern som kommer upp (se nedan).

Om du inte får upp fältet där du kan trycka Uppdatera, prova att trycka Ctrl + F5 för att först uppdatera sidan - nu borde du få upp fältet enligt bilden ovanför.

Den gamla inloggningssidan                                 Den nya inloggningssidan

image-png-Aug-20-2024-05-19-53-5410-AM                     (Före du tryckt Uppdatera)                                    (Efter du tryckt Uppdatera)

1. Skulle det ändå inte fungera kan du prova att öppna appen i din webbläsare - Tryck här!

2. Funkar det fortfarande inte? Testa att klistra in  länkadressen i en alternativ webbläsare (om du t.ex. använder Chrome, prova att klistra in adressen i Edge): https://app.el-vis.com/

3. Skulle det fortfarande vara problem kan du prova att uppdatera din webbläsare:

Uppdatera Google Chrome - Dator - Google Chrome Hjälp

Uppdateringsinställningar för Microsoft Edge

Har du fortfarande problem? Ring supporten, telefon: 0470-72 40 70