En pääse kirjautumaan sisään ohjelmaan. Mitä nyt?

Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että sivu täytyy päivittää uuteen kirjautumissivuun!

Etkö pääse kirjautumaan EL-VIS-tilillesi kuten tavallisesti? Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että et ole painanut sivun ylälaitaan ilmestyvästä bannerista "Päivitä" (katso alla).

Jos et näe kenttää, jossa voit painaa "Päivitä", kokeile ensin päivittää sivu painamalla Ctrl + F5 – nyt kentän pitäisi tulla näkyviin yllä olevan kuvan mukaisesti.

Vanha kirjautumissivu                                           Uusi kirjautumissivu

image-png-Aug-20-2024-05-19-53-5410-AM                   (Ennen kuin painat Päivitä)                       (Sen jälkeen, kun olet painanut Päivitä)

Jos kirjautuminen ei silti onnistu, kokeile seuraavia ratkaisuja:

1. Avaa sovellus uudelleen selaimessasi – Paina tästä!

2. Kokeile eri selainta – Jos käytät esimerkiksi Chromea, kokeile liittää osoite Edge-selaimessa): https://app.el-vis.com/

3. Tyhjennä selaimen välimuisti – Katso ohjeet selaimen välimuistin tyhjentämiseen.

Voit myös kokeilla päivittää selaimesi:

Google Chromen päivittäminen – Google Chrome Ohjeet

Microsoft Edgen päivitysasetukset

Jos ongelma jatkuu, soita tukeen: +358 44 716 7205