Jag har glömt mitt lösenord, hur återställer jag det?

Här finner du svaret på hur du går tillväga ifall du glömt ditt lösenord till ditt EL-VIS Konto.

För att återställa ditt lösenord så går du in på EL-VIS.

Klicka på "Glömt ditt lösenord?" och fyll i den e-postadress som du har till ditt EL-VIS Konto.

OBS! Tänk på att mailet kan komma i skräpposten!

Står det att du inte har ett konto? Testa då om du har ett konto upplagt med bara ditt förnamn (eller förnamn + efternamn), det är ganska vanligt förekommande.

Fungerar det fortfarande inte? Kontakta EL-VIS Support, 0470-72 40 70.