Hur installerar jag EL-VIS som en app?

Här hittar du hur du installerar EL-VIS som en app antingen på datorn eller i mobilen!

1. Lägg till EL-VIS som en app i din dator

Chrome och Edge
För att kunna göra detta förutsätter det att du har Chrome eller Edge som din webbläsare. Om du inte har det så kan du enkelt använda/installera Chrome eller Edge för Windows eller Mac. Följ instruktionerna i videon nedan för att få EL-VIS installerat som en app i din dator.

Installera som app windows

2. Lägg till EL-VIS som en app i din telefon

Android-Genvag-GIF

Android
Längst ner på skärmen kommer en fråga om att lägga till EL-VIS på startskärmen. Gör du det skapas en app precis som alla andra i din telefon för enklare åtkomst. Kommer inte frågan fram kan man också välja menyn i sin webbläsare och därifrån välja Lägg till på startskärmen.

iPhone-genvag-GIF-1

Iphone

Tryck på Dela-knappen (fyrkanten med en pil som sticker upp) och sedan på Lägg till på hemskärmen.