Miten asennan EL-VIS-pikakuvakkeen työpöydälle ja mobiililaitteen aloitusnäytölle?

Käytä EL-VIStä näppärästi selainta avaamatta! Näin asennat EL-VIS-pikakuvakkeen työpöydälle ja mobiililaitteen aloitusnäytölle.

1. Asenna EL-VIS-pikakuvake tietokoneen työpöydälle

Chrome ja Edge

Jotta voit asentaa pikakuvakkeen, käytössäsi on oltava Chrome tai Edge -selain. Jos näitä ei ole, asenna ensin Chrome- tai Edge-selain Windowsille tai Macille. Seuraa sitten alla olevan videon ohjeita asentaaksesi EL-VIS-pikakuvakkeen tietokoneesi työpöydälle.

1) Klikkaa selaimen osoitepalkin oikeassa laidassa olevaa kuvaketta, ja paina "Asenna".

2) Halutessasi voit myös kiinnittää kuvakkeen tehtäväpalkkiin.

FIN_EL-VIS-install-app

2. Asenna EL-VIS-pikakuvake mobiililaitteen aloitusnäytölle

FIN_EL-VIS-install-mobile-app

Android

Avatessasi EL-VIS-ohjelmiston selaimessa, näytöllesi ilmestyy automaattisesti kehoitus "Asenna EL-VIS". Paina "Asenna", jonka jälkeen löydät kuvakkeen muiden sovellusten joukosta. Jos kysymys ei ilmesty, voit myös painaa selaimen valikosta "Asenna sovellus" (Seuraa videon ohjeita).

Iphone

Paina Jaa-painiketta (neliö, jossa on nuoli ylöspäin) ja valitse

"Lisää aloitusnäyttöön".