Miten lisään oman logoni EL-VIS-ohjelmistoon?

Oma logo kullan kallis. Näin lisäät yrityksesi oman logon näkyviin EL-VIS-ohjelmistolla tehtyihin pöytäkirjoihin, kaapelinmitoituksiin ja tulosteisiin.

Jotta voit aloittaa, sinun täytyy olla EL-VIS-yritystilin ylläpitäjä. Jos et ole, välitä tämä tieto eteenpäin henkilölle, joka on EL-VIS-ylläpitäjä yrityksessäsi.

Aloita kirjautumalla sisään EL-VIS-ohjelmistoon.

Klikkaa sitten ylintä kuvaketta vasemmassa alakulmassa, omien nimikirjaimiesi yläpuolella. Valitse avautuneesta valikosta kohta Asetukset

Screenshot 2024-04-02 164522

Klikkaa Lisää ja valitse logotiedosto laitteeltasi.

Screenshot 2024-04-02 164750

Valmista! Lisätty logo näkyy nyt asiakirjoissa, kaapelilaskelmissa ja tulosteissa. Jos yrityksessäsi on useampia käyttäjiä, heilläkin on nyt pääsy yrityksenne logoon!