Hur lägger jag till en logotyp i EL-VIS?

Steg för steg hur du lägger till din företagslogo i EL-VIS för dig och alla användare inom företaget.

För att komma igång krävs det att du är Admin i EL-VIS. Är du själv inte det så kan du skicka denna informationen vidare till den som är Admin i EL-VIS på ditt företag.

Börja med att logga in på EL-VIS och tryck på ikonen nere till vänster ovanför dina egna initialer. Därefter klickar du på Inställningar.

Tryck på Lägg till och leta upp din logotyp på din dator.

Bra jobbat! Nu kommer du se din inlagda logotyp likt bilden nedan (er egna företagslogo).

Din logo kommer nu att finnas med i alla delar du arbetar med EL-VIS på dokument, kabelberäkningar, egenkontrollprogram och utskrifter. Är ni fler användare på företaget så kommer de också att få tillgång till er logo nu!