Miten lisään käyttäjiä ja hallitsen lisenssejä yritystilillä?

Tarvitsetko yritykseesi lisää EL-VIS-käyttäjiä? Näin lisäät käyttäjiä ja hallitset lisenssejä tilin ylläpitäjänä.

Jotta voit aloittaa, sinun täytyy olla EL-VIS-yritystilin ylläpitäjä. Jos et ole, välitä tämä tieto eteenpäin henkilölle, joka on EL-VIS-ylläpitäjä yrityksessäsi.

Luo uusi käyttäjä

Aloita kirjautumalla sisään EL-VIS-ohjelmistoon. Klikkaa sitten vasemmassa alakulmassa olevaa yrityksen logoa. Luodaksesi uuden käyttäjän, valitse avautuneesta valikosta kohta Käyttäjät.

Screenshot 2024-04-02 152152

Näet listassa yritykseesi rekisteröidyt käyttäjät. Huomaa, että näet kullekin käyttäjälle määritetyt lisenssit vain valitsemalla käyttäjän yksittäin.

Vihreä käyttäjä tarkoittaa, että tili on aktiivinen.

Keltainen käyttäjä tarkoittaa, ettei tiliä ole vielä aktivoitu.

Screenshot 2024-04-02 152700

Napsauta + Käyttäjä jatkaaksesi uuden käyttäjän luontilomakkeelle.

Valmista! Olet nyt luonut uuden EL-VIS-käyttäjän! Käyttäjä saa sähköpostitse linkin tilinsä aktivoimiseksi.

Lisenssien myöntäminen

Myöntääksesi yritystilin käyttäjille käyttöoikeuksia eri toimintojen välillä, klikkaa uudelleen vasemmassa alakulmassa olevaa yrityksen logoa ja valitse nyt Myönnä lisenssejä.

Screenshot 2024-04-02 160901

Merkitse näkymässä käyttäjät, joiden lisenssejä haluat hallita, ja paina sitten Seuraava oikeassa alakulmassa.

Vinkki! Jos olet luonut useita käyttäjiä, voit nyt määrittää lisenssit kaikille käyttäjille samanaikaisesti.

Screenshot 2024-04-02 161156

Valitse sitten mitkä lisenssit haluat myöntää käyttäjälle/käyttäjille.

Nyt näet, kuinka monta käyttäjää ja kuinka monta lisenssiä olet määrittämässä. Paina lopuksi Myönnä oikeassa alakulmassa.

Screenshot 2024-05-06 114718

Valmista! Nyt olet myöntänyt haluamasi lisenssit käyttäjälle. Kun käyttäjä aktivoi tilinsä, hän saa välittömästi pääsyn ohjelmiin.

Screenshot 2024-04-02 161547