Hur köper jag Maxikod?

EL-VIS Maxikod hjälper dig vinna jobbet!

Med EL-VIS Maxikod kan du på ett smidigt sätt räkna på anbud och göra dina produktionskalkyler. Maxikod är smidigt att jobba i och innehåller alla de nödvändiga funktionerna som både små och stora företag efterfrågar. Du kan också skapa en integration med Bluebeam!

• ÄTA-hantering
  • Detaljerade kalkyler
  • Prisjämförelser
  • Tidplaner

Att köpa Maxikod som befintlig kund

Om du har ett inlogg till EL-VIS och inte redan har Maxikod (programmet behöver laddas ner och finns isåfall under "Nedladdningar"), så behöver du uppgradera ditt EL-VIS-paket till EL-VIS-kungen. Som befintlig kund kan du köpa modulen direkt på sidan  https://el-vis.com/se/sv/losningar eller så kan du kontakta oss genom formuläret nedan: