Varför kommer jag inte in på EL-VIS Kabel?

Med denna artikel kommer du få olika steg för att åtgärda möjliga problem med att EL-VIS Kabel inte startar som förväntat.

Nedan kommer instruktioner på hur du kan gå tillväga.

Steg 1: Testa trycka ned Ctrl + F5 samtidigt. Fungera det inte så gå vidare till nästa steg.

Steg 2: Gå in på Felsökning, du hittar det under dina egna initialer längst ner till vänster i programmet:

Felsökning ser ut så här:

Tryck nu på Rensa all data. Detta bör lösa problemet. Fungerar det dock fortfarande inte, så går du vidare till nästa steg.

Steg 3: Nu finns det såklart flera olika webbläsare men de två vanligaste är Chrome och Edge och du får instruktioner via länkar för båda här:

Uppdatera Google Chrome - Dator - Google Chrome Hjälp

Uppdateringsinställningar för Microsoft Edge

Fungerar inte steg 3 så går du vidare till nästa steg.

Steg 4: Testa rensa cacheminnet i din webbläsare, enligt länken nedan finns det en samling av olika webbläsare hur du går tillväga.

Så rensar du cacheminnet i din webbläsare

Fungerar inte något av föregående steg, testa att använda en annan webbläsare än den du testat i tidigare.

Hör av dig om det fortfarande inte fungerar efter dessa steg!