Kom igång med EL-VIS Mini!

En kort guide hur du ska göra för att komma igång med EL-VIS Mini

Logga in i EL-VIS med ditt EL-VIS Konto

Du kommer åt EL-VIS vart du än är och på flera olika plattformar som till exempel dator, mobil, surfplatta. Du slipper krångla med uppdateringar och allt sparas automatiskt och du kan gå tillbaka och kolla igenom dina tidigare versioner av exempelvis beräkningar. Nu kör vi igång!Logga in

Klicka här för att komma igång!


Tips och tricks med EL-VIS

1. Lägg till EL-VIS som en app i din dator

Chrome och Edge
För att kunna göra detta förutsätter det att du har Chrome eller Edge som din webbläsare. Om du inte har det så kan du enkelt använda/installera Chrome eller Edge för Windows eller Mac. Följ instruktionerna i videon nedan för att få EL-VIS installerat som en app i din dator.

Installera som app windows

2. Lägg till EL-VIS som en app i din telefon


Android-Genvag-GIF

 

Android
Längst ner på skärmen kommer en fråga om att lägga till EL-VIS på startskärmen. Gör du det skapas en app precis som alla andra i din telefon för enklare åtkomst. Kommer inte frågan fram kan man också välja menyn i sin webbläsare och därifrån välja Lägg till på startskärmen.

 

 

 

iPhone-genvag-GIF-1

 

 

Iphone

Tryck på Dela-knappen (fyrkanten med en pil som sticker upp) och sedan på Lägg till på hemskärmen.

 

 

 

 

3. Digitala standarder och SEK handböcker

Om du eller ditt företag har köpt digitala standarder och SEK handböcker av oss hittar du dem under Mina sidor och fliken Nedladdningar.

GIFs för kom igång guider HD

4. Testa andra program

Du kommer också att se alla andra program som finns tillgängliga i EL-VIS Online och har då möjlighet att starta en testperiod i 14 dagar där du fritt får testa programmen. När testperioden är slut visas inte programmen mer och du ser bara det du har tillgång till.

Klicka här för att kolla in våra andra lösningar!