Hur uppdaterar jag Maxikod?

Så här uppdaterar du Maxikod, du kan också välja att uppdatera delar av Maxikod

Om du har Maxikod så har du även ett EL-VIS konto. Detta EL-VIS konto behöver du för att ladda ned uppdateringar (om du inte gör det via de automatiska mejl du borde få vid prisuppdateringar i programmet). Skulle det vara så att du inte kan, eller inte kommer ihåg ditt lösenord - se denna hjälpartikel.

1. Logga in på ditt EL-VIS konto, och gå till nedladdningar via "Min profil" längst ned till vänster på startsidan:

2. Välj "Uppdatera" under Maxikod-menyn:

2. Sedan kan du välja att uppdatera hela-, eller delar av Maxikod:

3. Förklaring av val, vid uppdatering av del/delar:

- Artikelregister: du uppdaterar hela E-nummer registret från De 5 grossister som finns med i Maxikod - OBS! Se även till att läsa in aktuella rabattbrev.

- Fagerhult: du uppdaterar Fagerhults priser i programmet.

- Kodregister: du uppdaterar de koder som finns i Maxikod, så som K- och T-koder, för att ha det senaste innehållet.

- Maxikod: du uppdaterar själva programversionen, och funktioner som kan vara knytna till själva programvaran.

4. När du har laddat hem vald uppdateringsfil så hittar du i regel denna på din dator under "Hämtade filer". Se till att extrahera/packa upp filen eller mappen, sedan är det bara att dubbelklicka på den (se till att Maxikod inte är igång på datorn) och köra uppdateringen!