Hur tilldelar jag den nya handboken till fler användare?

Under förutsättning att du köpt åtkomst för fler än en användare kan du tilldela det till dina kollegor.

För att komma igång krävs det att du är Admin i EL-VIS. Är du själv inte det så kan du skicka denna informationen vidare till den som är Admin i EL-VIS på ditt företag.

Klicka på Företagsloggan nere till vänster och välj Licenser.

Leta upp standarden eller handboken som du vill tilldela och klicka på standarden. Markera nu de användare du vill tilldela.

Klart! Stäng via krysset och välj en annan standard eller handbok att tilldela om du vill det!