Hur lägger jag till en logotyp i Maxikod?

Steg för steg hur du lägger till din företagslogo i Maxikod för utskrifter.

Starta Maxikod och logga in. Välj nu Registerhantering.

Välj nu Egen logotyp.

Tryck nu på Logotyp och leta upp din företagslogo där du har sparat den. Filerna som stöds är bl.a. gif, jpg, jpeg, dock inte png.

Nu kan du bocka i att du vill exempelvis centrera bilden för att få en bättre anpassning eller anpassa storleken för att passa i rutan ifall det behövs.

Bra jobbat! Nu finns din företagslogo med på utskrifterna. Tryck OK för att gå vidare.