Hur installerar jag Maxikod?

Här finner du hur du kommer igång med att installera Maxikod.

Så här installerar du EL-VIS Maxikod!

1. Gå till "Nedladdningar"

2. Klicka på den blåa knappen Installera under rutan EL-VIS Maxikod och följ instruktionerna

Videon nedan visar hur du kommer igång!

Ladda ner Maxikod

3. Kör igång filen maxikodinstall.exe

4. Följ guiden för att installera EL-VIS Maxikod.

5. När du sedan startar EL-VIS Maxikod beställer du en licensfil som krävs för att komma igång med den fullständiga versionen.

När du beställt en licensfil till EL-VIS Supporten, kommer de att skapa upp den till dig och skicka ut den via mail. Där finner du nästa instruktioner hur du går tillväga.