Hur installerar jag EL-VIS Desktop för Windows?

Här hittar du instruktioner på hur du går tillväga för att installera EL-VIS för Windows på din dator.

OBS! Du bör ej använda desktop versionen av EL-VIS då Kabel räknar på en standard som upphörde att gälla 2023-05-09. Letar du istället efter att kunna installera webbapplikationen på datorn? Läs mer här!

Ladda hem och installera EL-VIS Desktop

Ladda hem och installera vår äldre version för att kontrollera och beräkna kabeldimensionering.

1. Gå till "Nedladdningar"

2. Klicka på den blåa knappen Installera och följ instruktionerna

Videon nedan visar hur det går till!

Nedladdning Desktop