Hur hittar jag formelsamlingen i det nya gränssnittet?

Så här hittar du formelsamlingen

Nu finns formelsamlingen lätt tillgänglig vart du än befinner dig i appen!

Tryck bara på epsilon-symbolen uppe till höger - oavsett om du håller på med kabeldimensionering, letar information eller exempelvis är inne bland mallarna:

Du kommer då att få upp ett högerjusterat fält där du kan använda formlerna utan att t.ex. behöva lämna en kabelberäkning. Du kan även välja att söka fram rätt formel med hjälp av sökfältet längst upp i fältet för "Formel".