Hur byter jag språk i appen och på utskrifter i EL-VIS?

Så här byter du språk i EL-VIS (Svenska, Finska eller Engelska)

Du kan välja mellan Svenska, Finska eller Engelska

Fana Sverige 180 cm Finland - Nationsflaggor - Flaggor - Flaggbutik.nu

Förutom att ändra språket i menyer så kommer även texter att förändras (byta språk) vid utskrifter från Kabel och Mall. De texter som du själv kan editera ändras dock inte.

Gör så här: Vänsterklicka på ditt konto / din profil - ikonen längst ner till vänster som bär dina initialer. Då får du upp en undermeny där du bland annat kan välja/byta språk, se bild nedan: