Hur byter jag företagskonto i EL-VIS?

Är du kopplad till flera företag i EL-VIS, och vill kunna växla mellan dina konton i programmet/appen? - Så här gör du!

Så här växlar du företag i EL-VIS (gäller endast om du har flera konton):

Vänsterklicka på företagssymbolen nere till vänster, om du nu (din mejladress) är kopplad till fler än ett företag kommer det att finnas ett företagsnamn längst upp i menyn som kommer upp. Tryck på företagsnamnet så får du upp alternativ(-en) till höger - vänsterklicka på det andra företagsnamnet för att byta konto.

OBS! Är du inte admin på företaget du är kopplad till så syns inte samtliga menyinställningar enligt bilden ovan, utan då ser du bara företaget du kan växla mellan.