Hur ändrar eller byter jag någon annans e-postadress?

Hur du som administratör ändrar eller byter någon annans e-postadress i EL-VIS

OBS! Det krävs att du är administratör för att kunna göra enligt denna hjälpartikel. Skicka därför gärna vidare denna information till din EL-VIS Admin för att kunna genomföra enligt instruktionerna nedan.

1. När du är på "hem"-sidan i EL-VIS, så har du en symbol nere i vänstra hörnet med vår EL-VIS logga som representerar företagets konto:

Vänsterklicka så får du upp menyn som på bilden och välj "Användare".

2. Välj därefter den användare i listan som ska ha en ny e-postadress. Därefter trycker du på "Ändra" längst upp till vänster i kontaktkortet:

Därefter kan du redigera både telefonnummer och e-postadress på aktuell användare!