Hur ändrar eller byter jag min e-postadress?

Så här ändrar eller byter du din egna e-postadress till ditt EL-VIS konto.

När du logga in på ditt EL-VIS konto använder du din e-postadress som användarnamn, detsamma gäller i Maxikod. För att byta din e-postadress, följ stegen nedan:

1. Logga in med din gamla/befintliga e-postadress i EL-VIS. På startsidan trycker du på "Min profil" som representeras av dina initialer längst ned till vänster på sidan:

Tryck sedan på "Ändra" under "Mina uppgifter":

Därefter kan du byta ut din e-postadress. Efter att ha bytt ut den, ska du istället använda din nya e-postadress när du loggar in i EL-VIS och/eller Maxikod.