Miten jatkan EL-VIS-ohjelmiston käyttöä testijakson jälkeen?

Päättyikö 14 päivän EL-VIS-testijaksosi ja haluaisit jatkaa ohjelmiston käyttöä? Ei hätää. Käytön jatkaminen käy käden käänteessä.

Vaihtoehto 1: Tilaa ohjelmisto verkkokaupasta

1) Siirry osoitteeseen www.el-vis.com/fi/fi/ratkaisut/

2) Valitse haluamasi tuotepaketti; joko Pöytäkirjat, Kaapelinmitoitus tai All-In-One.

3) Klikkaa "Tilaa"-painiketta ja täytä tiedot tilaussivulla.

4) Käsittelemme tilauksen ja olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä.

Vaihtoehto 2: Ota meihin yhteys ja hoidetaan yhdessä tilaus loppuun

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@el-vis.fi tai soita puh. +358 44 716 7201 ja jatketaan siitä yhdessä!

Tervetuloa asiakkaaksemme yli 15 000 muun tyytyväisen EL-VIS-käyttäjän joukkoon!