Miten aloitan EL-VIS-ohjelmiston käytön?

Tästä se lähtee! Ota EL-VIS käyttöön nopean näppärästi näiden ohjeiden avulla.

Luo EL-VIS-tunnukset kirjautuaksesi sisään

EL-VIS on ulottuvillasi missä tahansa oletkin. Käytön aloittamiseen tarvitset vain tunnukset, internetyhteyden ja tietokoneen tai mobiililaitteen.

1) Siirry osoitteeseen el-vis.com ja paina oikeassa yläkulmassa olevaa "Kokeile ilmaiseksi" -painiketta. Vaihtoehtoisesti voit siirtyä suoraan osoitteeseen app.el-vis.com

2) Syötä tiedot ja tili on luotu!

3) Saat hetken kuluttua sähköpostitse linkin, josta pääset vaihtamaan salasanan.

Tervetuloa EL-VIS-käyttäjäksi! Voit nyt kokeilla ohjelmistoa veloituksetta 14 päivää.

Tarvitsetko käyttöopastusta?

Katso käyttöoppaita tai pyydä tukea!

Nappaa vinkit jatkoon:

Näin asennat EL-VIS-pikakuvakkeen työpöydälle ja mobiililaitteen aloitusnäytölle.

Näin jatkat käyttöä 14 päivän kokeilujakson jälkeen.